Voss Gardsslakteri  leverer ureist og lokal mat med høg kvalitet frå garden Selheim på Voss.

Våre produkt

Bestill produkt

Utlevering

 Filet/Biff

Indrefilet 590 kr/kg
Ytrefilet 500 kr/kg
Entrecote 390 kr/kg
Mørbrad 320 kr/kg
Culotte 320 kr/kg
Oksesteik, netta steik av ungoksar 9 mnd 260 kr/kg
Flat iron steak, frå ca 0,8 kg 310 kr/kg
Flatbiff, rundsteik, bogsteik, lårtunge, bankekjøtt (grytekjøt) 250 kr/kg
Sosakjøt med bein (av side) 180 kr/kg
T-bone, på bestilling 470 kr/kg
Porterhouse, på bestilling 500 kr/kg
Brisket, frå 1,5 kg til heile 190 kr/kg
Bogbiff, stk. 1 er frå 0,5 kg 310 kr /kg
Shortribs 180 kr/kg
Tri Tip, stk.  1 er ca 0,4 kg 320 kr7kg
Høgrygg utan bein 310 kr/kg
Entrecotekam m/bein, på bestilling 380 kr/kg
Tomahawk , på bestilling 380 kr/kg

 Storfekjøt

Frampart 125 kr
Bakpart mellom 35-50 kg 140 kr
Bog 135 kr
Lår 35-50 kg 160 kr
Bakpart m/kam u/ svange 175 kr
Filetkam m/ bein 245 kr
Halar/skiva 95kr
Skank/skiva 190 kr
Halv NRF kalv 160 kr
Halv VF kalv 190 kr
Halv kyr ca.150 kg 130 kr
Halv okse ca 80 -90 kg 130 kr

 Vestlandsk Fjordfe

Indrefilet 640 kr
Ytrefilet 560 kr
Entrecote 470 kr
Flat iron steak 390 kr
Flat iron filet 390 kr
Brisket 280 kr
Mørbrad 380 kr
Culotte 380 kr
Flatbiff 160 kr
Heil/halv storfe 130 kg eller større 165 kr
Heil/halv dyr mellom 80- 130 kg 175 kr
Bakpart på dyr over 130kg 180 kr
Bakpart u/svange(på dyr over 130 kg 25o kr
1/4 kalv gjev ca 25-35 kg kjøt 240 kr
1/4 ammekalv ferdig pakka og merka 275 kr
1/4 kalv gjev ca 20-30 kg ferdig kjøt
Grytekjøt utan bein, rundsteik,
bankekjøt, bogplomme
310 kr

 Utegris

Utegrispakke 9 kg med 2 kg ribbe  1900 kr
Utegrispakke 13 kg med 4 kg ribbe 2600 kr
Halv utegris 85 kr/kg
Svinesteik, netta steik. Frå 1 -3 kg  170 kr/kg
Dansk flæskesteik-ryggfilet m/svor, frå 1,5 kg 180 kr/kg
Nakke, heil med bein, ca 3 kg 115 kr/kg
Nakke utbeina/nakkefilet/pulled pork 205 kr/kg
Pork shoulder/ bogstykke med svor. Utan bein. 1,5- 2,5 kg .Fin til langtidssteiking  150 kr/kg
Heile lår/skinker, ei heil veg ca 12-15 kg 85 kr/kg
Bog, heil bog  80 kr/kg
Tynnribbe/Side u/rygg (kun som ekstra til pakke) 310 kr/kg
Indrefilet/ytrefilet 290 kr/kg
Kotelettar, pakka vanlegvis i 1 kg, det er ca 3 stk 160 kr/kg
Nakkekotelettar, vanlegvis pakka i 1 kg pakker. Det er ca 3 stk    180 kr/kg
Farse, kverna kjøt 1 kg   130 kr/kg
Farse, kverna kjøt i 5 kg pakke.  600 kr
Kjake, med svor. 1 veg ca 1,3 kg 105 kr/kg
Knok, fersk. Vanlegvis framknok.  50 kr/kg
Halve hovud. Eit halvt hovud er ca 3 kg . 50 kr/ kg
Øyrer 50 kr/kg
Hale 50 kr/kg
Lever , stk. 1 lever er 1,5-2 kg  50 kr/kg
Spekk  100 kr/kg
Heil smågris til grilling 15-25 kg (me låner ut grill) 2750 kr
Heil smågris til grilling 25-35 kg ( me låner ut grill) 3300 kr
Heil smågris 35-50 kg (me låner ut grill)
3600 kr
Pattegris 7-14 kg 2200 kr
Utegris har me ferskt frå oktober til desember.
Resten av året er det frose kjøt.

 Fjellam

Heile lam 2020 Sesong frå 15 september til 20 oktober   140 kr/kg
Lammebog 110 kr/kg
Lammelår 150 kr/kg
Lammesteik, utbeina og  netta 250 kr/kg
Skank, på førespurnad 220 kr/kg
Lammebog, skiva 135 kr/kg
Fårikål av sau 90 kr /kg
Svangar, utseld november 170 kr/kg
Kverna lammekjøt 220 kr/kg
Heil sadel 290 kr/kg
Lammekotelettar 330 kr/kg
Ytrefilet av sau  400 kr/kg
Lammehalar, ferske i sesong frå 15 september til 20 oktober 85 kr/kg
Lammenakke, ferske,  heil. Sesong frå 15 september til 20 oktober 100 kr/kg
Fårikålkjøt 135 kr/kg
Grovpartering 6 kr/kg
Finpartering 14 kr/kg
Smalapose nr 1. med 2 kg fårikål og 2 kg skiva lår 700 kr
Smalapose nr 2. med 2 kg  fårikål, netta steik og skank, ca. 3,5-4  kg totalt 800 kr
Smalapose nr 3. med 2 kg fårikål og eit heilt lår, ca.5 kg totalt 600 kr
Kjøt av lam og sau er frose utanom sesongen.

 Utegrispakke 13 kg

4 kg tynnribbe, 2-3 kg svinesteik, 2 kg kotelettar, 1,5-2 kg dansk flæskesteik/ryggfilet med svor,1 kg nakkefilet/pulled pork, 1 kg kverna kjøt, 0,8 kg Selheimskorv, 0,4 kg bratwurst 2600 kr
pr.pakke
  • Skriv gjerne om du ynskjer nakkekotelettar.
  • Skriv gjerne om du ynskjer noko endring på pakken, td indrefilet istaden for nakkefilet.
  • Me har utegrispakke på 9 kg med 2 kg ribbe. kr 1900,- same innhald bortsett frå mindre kotelett og ikkje nakkefilet/pulled pork

 Spekemat

ILangtidsmodna spekeskinke
2-3 år modning. Heil skinke
400 kr
Langtidsmodna spekeskinke
Utbeina
500 kr
Spekeskinke av lårplomme
6-9 mnd
500 kr
Spekenakke/ coppa
6-9 mnd modning
450 kr
Spekekjøt/fenalår
av fjelllam frå Voss 1,5-2 kg
350 kr
Spekepølse av gris m/einebær og sider Utseld
Chili Spekepølse av gris m/einebær og sider Utseld

 Salta/Røykt

Lettsalta lammebog, skiva  Utseld
Lettsalta og røykt lammebog Utseld
Lettsalta og røykt nakke  Utseld
Bacon av utegris.  turrsalta og lettrøykt. Vert seldt i ca 0,5 kg pakker. Ikkje slica.  295 kr/kg
Pinnakjøt, røykt 410 kr/kg
Kjakebacon 290 kr/kg
Røykt svineknok. Skiva. Stk. 90 kr/kg
Bratwurst m ramsløk. Pakkar på ca 0,4 kg  260 kr/kg
Røykt korv. Rå. Utan mjølk og gluten. Pakka 2 ringar. ca 0,8 kg. 205 kr/kg
Bratwurst med ramsløk + chili. Pakkar på ca 0,4 kg 260 kr/kg