Personvernerklæring for Voss Gardsslakteri SA

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss via e-post, bestiller varer fra oss, vil Voss Gardsslakteri behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

1. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen til Voss Gardsslakteri nedenfor:

Voss Gardsslakteri SA
Selheimsvegen 126
5706 Voss, Norge
Organisasjonsnummer: 993 289 620
E-post adresse: post@vossg.no
Mobil: 97609386

2. Personopplysninger som lagres

Vi samler inn følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, ordreinformasjon.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forepliktelser etter avtale med deg. Og for å kunne kommunisere med deg om våre tjenester.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

5. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke dine personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Vi vil også ta alle nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger.

6. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formålet personopplysningene ble samlet inn for.

7. Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som vi har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss.

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende oss e-post til post@vossg.no.

8. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: datatilsynet.no.

9. Endringer

Denne personvernerklæringen kan endres når som helst, og hvis vi har dine kontakopplysninger, vil vi informere deg om endringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes her.

10. Nyhetsbrev og kommunikasjon

Vi tilbyr nyhetsbrev på epost og/eller SMS. Innholdet i disse vil ofte være relevant informasjon og tilbud.

Der er frivillig å motta disse nyhetsbrevene, og du må eksplisitt gi ditt samtykke i forbindelse med kjøp av produkt eller registrering via skjema på vår nettside. Du kan avslutte nyhetsbrevene ved å klikke på linken neders i nyhetsbrevet.

11. Informasjonskapsler

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon om våre besøkende. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker vår nettside. De hjelper oss med å huske dine valg og innstillinger, forbedre nettsiden vår og tilpasse annonsene du ser.

Informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler inkluderer:

  • Bruksmønster på vår nettside
  • Informasjon om hva du har lagt i handlekurven

Informasjonen blir brukt til å tilpasse innholdet og annonsene du ser, forbedre funksjonene våre og gjøre handleopplevelsen så behagelig som mulig for deg.

Du kan konfigurere nettleseren din til å blokkere eller advare deg om informasjonskapsler. Men vær oppmerksom på at noen funksjoner og tjenester på vår nettside kanskje ikke vil fungere som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert.

Ved å fortsette å bruke vår nettside samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i henhold til denne personvernerklæringen.